Auto Pintors Codorniu SL. Versión del web en castellano

inici Auto Pintors Codorniu SL empresa

L'empresa va ser fundada l'any 1999 a Amposta. Inicialment va estar situada al mateix nucli urbà, al carrer Murillo, n º 79.
S'oferien els serveis de pintura i retolació de l'automòbil i vehicles industrials, amb l'experiència dels dos fundadors: els germans Codorniu, amb 40 anys d'ofici en dues grans empreses del mateix ram.

Auto Pintors Codorniu SL.

L'empresa va continuar en la població, donant un gran servei als clients amb un tracte familiar, fins que vam donar el pas de traslladar al polígon industrial l'Oriola, zona industrial d'Amposta, a un terreny de 2.000 m2, amb 1.000 m º de nau i 1.000 m2 d'aparcament per als nostres clients de turismes i vehicles industrials, amb accés des de la nacional 340.

Al traslladar-nos a la nova nau, vam decidir oferir un nou servei, el de planxisteria de l'automòbil, ja que les instal·lacions ho permetien.

Invertim en eines, utillatge i personal qualificat per aconseguir en cada reparació el millor procés. El millor procés és aquell que et permet donar una garantia de reparació.

Finalment, destacar el tracte familiar que oferim, ja que els dos germans Codorniu són els gerents, però a la vegada, dos treballadors més de l'empresa, permetent que puguin estar revisant cada reparació amb l'experiència acumulada al llarg de molts anys.

Auto-Pintors Codorniu SL | Polígon Industrial l'Oriola | Calle Rin, 15-23 | 43870 Amposta
Tel./Fax 977 703 935 | correu electrònic | avís legal i informació