Auto Pintors Codorniu SL. Versión del web en castellano

inici Auto Pintors Codorniu SL serveis

L'empresa ofereix als nostres clients els serveis de reparació de vehicles, xapa, pintura, retolació, mecànica ràpida, electricitat, alineació de pneumàtics. Oferim un servei de reparació integral de gran qualitat, recolzat per la utilització de productes de primer nivell i pertanyent a una xarxa de tallers Certified First (tallers de qualitat).

La nostra plantilla actual de taller està formada per dos planxistes, tres pintors, un retolista, una administrativa, un recepcionista i atenció al client, i un cap taller, els gerents Enric Codorniu i Lluís Codorniu, com a propietaris i socis de l'empresa.

A les nostres instal.lacions podem destacar un gran equipament organitzat segons es realitzen els diferents treballs en les seves corresponents zones de treball: dues bancades, elevador de vehicles, dues cabines de pintura, per a vehicles industrials de 16mts i per a automòbils, l'equip d'assecatge drytron i infrarojos , laboratori i box de pintura, diferents equips de soldadura: per resistència elèctrica, per punts, alumini, acer i coure silícic.

Disposem en pintura de les últimes tecnologies de mesura del color: sistema Prophet II (espectrofotòmetre), i sistema de mesurament de color amb perspectiva de visió en cinc angulos, per obtenir la màxima eficàcia visual del color de la carrosseria.
Disposem de zona de dipòsit de vehicles, gestió i emmagatzematge de residus generats per l'activitat respectant en tot moment la conservació del medi ambient.
Disposem també d'una gran zona d'aparcament i vehicle de cortesia.

Auto-Pintors Codorniu pertany a diferents acords establerts amb nombroses entitats asseguradores, empreses de rènting i lísing de vehicles, atén a grans empreses per a la reparació i manteniment de les seves flotes de vehicles.
El nostre taller ofereix un important servei de retolació. Disposa de dos plotters de tall i un d'impressió digital de gran format per dissenyar o personalitzar al gust dels clients.

Auto-Pintors Codorniu SL | Polígon Industrial l'Oriola | Calle Rin, 15-23 | 43870 Amposta
Tel./Fax 977 703 935 | correu electrònic | avís legal | política de privacitat